Premium Beautiful

  • PREMIUM BEAUTIFUL BECOZZ YOU 
  • ARE BEAUTIFUL. 


APAKAH PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful adalah Korset Superbrand untuk Kesihatan dan Kecantikan. Premium Beautiful merupakan pilihan Nombor Satu di Malaysia. Ianya khusus buat wanita yang utamakan  kesihatan, kecantikan dan mempunyai keyakinan yang tinggi 

Dengan teknologi unik
Far-Infrared-Rays yang (FIR), serta diiktiraf oleh American Chiropractic Association (Pakar Tulang Antarabangsa dari 3 buah negara), maka tidak menghairankan bahawa beribu-ribu wanita di Malaysia kini telah memilih Premium Beautiful.

Premium Beautiful ada tiga helai yang melengkapkannya menjadi Korset. 

1. Short Bra /Long Bra
2. Waist Nipper
3. Long Girdle



  • SHORT BRA
Image result for short bra premium beautiful

  • CIRI-CIRI PRODUK


  • 1. Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul.

  • 2. Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.

  • 3. Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara.

  • 4. Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

  • 5. Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.

  • 6. Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

  • 7. Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian.

  • 8. Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.

  • 9. Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona.

  • 10. Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.

     CARA PEMAKAIAN YANG TEPAT

1. Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.

2. Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.

3. Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.

4. Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)

5. Pemeriksaan sendiri.



LONG BRA

Image result for long bra premium beautiful   

CIRI-CIRI PRODUK


  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
  • 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

     CARA PEMAKAIAN YANG TEPAT


  • Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
  • Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
  • Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
  • Selaraskan tali coli (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli).
  • Pemeriksaan sendiri.




WAIST NIPPER

Image result for waist nipper premium beautiful

     
CIRI-CIRI PRODUK

  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

    CARA PEMAKAIAN YANG TEPAT

  • Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk yang terakhir. Kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari bawah ke atas.
  • Perhatikan garisan tengah.
  • Tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
  • Pemeriksaan sendiri.


LONG GIRDLE


     CIRI-CIRI PRODUK

  1. 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
  2. Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
  3. Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
  4. Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  7. Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
  9. Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.

     CARA PEMAKAIAN

  1. Pakaikan seluar dalam.
  2. Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraskan seluar dalam.
  3. Tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian paha ke dalam cawan pinggul.
  4. Pemeriksaan sendiri.


Cara pemakaian long girdle yang tepat adalah seperti


berikut:


  • Pakaikan seluar dalam.
  • Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraskan seluar dalam.
  • Tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian paha ke dalam cawan pinggul.
Ingat! Sekiranya tangan anda tidak dapat memasuki long girdle, ini bermakna ia terlalu ketat.

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

INOVASI BARU
  1. Menawan dengan kontur badan yang memukau
  2. Keselesaan dan kebolehubahan penuh dengan fabrik yang meregang 360°
  3. Fabrik yang sangat bermutu tinggi membenarkan peredaran udara yang baik dan mengurangkan kepanasan
  4. Selamat secara ergonomik di mana rekaan yang anggun dan inovatif dengan sinaran infra merah menggalakkan peredaran darah

      APAKAH YANG UNIK MENGENAI PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC


APAKAH YANG UNIK PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE




KENAPA PERLU PILIH PREMIUM BEAUTIFUL?



Merupakan Pakaian Pembentukan Badan yang terpantas untuk wanita. Sepantas 5 minit bentuk badan dah berubah jadi cantik dan kemas. Premium Beautfiul sangat sesuai untuk Bakal Pengantin, sebelum Fitting baju pengantin pakai dulu Premium Beautiful ni baru lah cantik terletak dress tu nanti.

Premium Beautiful ni dapat Push-up, memejalkan dan membentuk semula Payudara dan Punggung uolls. Selain tu,  dapat Mengurangkan Migrain, Senggugut yang teruk, Hormon tak stabil dan menormalkan semula Kitaran Haid yang tidak teratur. Juga dapat merawat dan menyokong sakit tulang belakang atau Slip Disc dan membetulkan postur badan agar tidak membongkok.

Bagi Hot Mummy yang akan berpantang atau sedang berpantang Cikgu Mimi suggestkan uolls pakai Waist Nipper Premium Beautiful atau "Bengkung Moden" ni berbanding dengan bengkung tradisional. Bukan apa, mudah dipakai dan dapat mengeluarkan sisa ketulan darah beku (darah nifas) selepas melahirkan. Haaa lagi bestt bila Strecth-mark mommies pun semakin pudar dan hilang. 

Premium Beautiful juga dapat membantu mengurangkan dan merawat Cyst or Fibroid, Breast Cancer dan dapat mengurangkan penyakit Asthma.


Premium Beautiful ni dapat AWARD Winning Corset tau!
Almost 14 years dalam pasaran Malaysia dan Antarabangsa. 

"THE BEST BODY SHAPING LINGERIE"




























10 comments:

  1. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  2. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  3. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  4. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  5. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  6. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  7. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  8. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  9. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete
  10. kelebihan premium beautiful corset
    premium beautiful corset harga
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset testimoni
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    premium beautiful corset price
    premium beautiful harga 2017 2018
    Premium Beautiful Klang
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Sungai Udang
    Premium Beautiful Kampung Delek
    Maharani Klang
    Maharani Shah Alam
    Maharani Murah
    Harga Herba Maharani
    Testimoni Maharani
    Maajun Malaysia
    Jamu Lepas Bersalin
    Ikhtiar Hamil
    Hilangkan Keputihan
    Hilangkan senggugut
    Pil Hangat

    ReplyDelete

Latest Pin

 
Copyright © 2018 Harmimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.