Friday, 9 February 2018

Premium Beautiful Expert : Min Kaffe Kopi Kesihatan

MACAM TAK PERCAYA, BETUII KE TAK NIE. 

Sebelum join bisnes SHOM nie, seyes tak pernah dengar  jenama kopi pra campur Min Kaffe. Cikgu Mimi tau yang berkenan ditekak kopi 434 Muar je. Rupenye ada lagi kopi yang best dan baik untuk kesihatan.  Min Kaffe kopi keluaran SHOM yang lain dari yang lain coz ade campuran Garam Buluh.

Since dah bisnes online ni, Min Kaffe menjadi pilihan Cikgu Mimi. Rasanya yang enak dan bau yang harum sangat memuaskan hati. 

Bermulah episod menjual Min Kaffe nie, setiap bulan laku keras sampai stok in hand pun tak cukup.  

Jual-jual jugak, tapi ape yang memuaskan hati  Cikgu Mimi adalah feedback daripada pengguna. Alhamdulillah, sampai laa ni semua feedback daripada client Cikgu Mimi positif belaka.

Nie, antara feedback yang Cikgu Mimi nak share dengan uolls daripada client yang minum Min Kaffe

Salah seorang client Cikgu Mimi nie adalah penghidap diabetis dan darah tinggi. Since mengamalkan Min Kaffe sebagai minuman harian, kadar gula beliau turun. Jika sebelum ini setiap kali appoiment dengan doktor paras gula beliau pasti tinggi bacaanye 11.8 ke atas, tapi setelah sebulan konsisten minum Min Kaffe kadar gula beliau turun. Sampaikan doktor tanya you makan ape. Alhamdulillah tak salah beliau mengamalkan kopi Min Kaffe ini sebagai minuman harian.


Lagi rasa teruja bile ada juga client yang share kegembiraan beliau pregnant without diabetis. Setelah beberapa bulan minum Min Kaffe sebagai minuma harian, untuk pertama kalinye beliau preggy without diabetis. Jika sebelum ini mengandungkan 3 anaknya pasti beliau lekat diabetis. Syukur Ya Allah asbab amalkan Min Kaffe mengandung anak ke 4 client tak de diabetis.. 

Seronoknye rasa hati Cikgu Mimi nie. Bukan jual Min Kaffe semata nak profit je. Apa yang penting feedback positif daripada client dah cukup membuatkan diri nie rasa Bersyukur dengan rezeki yang dapat. 

Untunglah client-client Cikgu Mimi yang minum Min Kaffe nie, bonus kepada kesihatan mereka yang lebih baik. 




Ni laaa rupe Min Kaffe yang ramai suka pinang ni.

Sekotak ade 20 sachet

RM33 sahaja. 


Kalo nak pinang boleh la contact Cikgu Mimi

019-4810913

Sunday, 4 February 2018

Premium Beautiful Expert : Mastering Your Sales




"Mastering Your Sales " 


Sabtu 3/2/2017 adalah hari penting bagi Cikgu Mimi.  Hari ini merupakan Majlis Ilmu Pertama Cikgu Mimi bersama team CDM Salleha Roslan. Mastering Your Sales adalah ilmu yang sangat penting sebagai seorang beginner dalam bisnes SHOM. 

Demi nak upgrade ilmu, Cikgu Mimi sanggup merempit dari Klang ke Shah Alam.  Dek semangat dan excited nak attend class sampai tertinggal purse yang merupakan benda paling penting, lagi-lagilah merempit. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan Cikgu Mimi, sarapan pagi ditaja oleh Miss Lien. 😍

Dari mula sampailah akhir mendengar speaker-speaker menyampaikan ilmu, membuatkan mata dan telinga ini terus fokus terhadap apa yang disampaikan.  Sehinggalah slot Tuan Hafiez menyampaikan ilmu blog, jari jemari yang lembut ini menekan keybord laptop untuk upgrade ilmu blog yang masih tidak jelas. Ternyata, Cikgu Mimi bertuah dan beruntung kerana berada dalam team dan circle yang hebat.

Dalam bisnes ini, pokok pangkalnya semangat dan azam untuk memperbaiki apa yang kurang. Upgrade apa yang dah ada. Bak kata pepatah menuntut ilmu biarlah sampai ke negeri China, biarpun pagi ni Cikgu Mimi menuntut sampai ke Shah Alam je 😉. Semoga apa yang diperolehi dari Majlis Ilmu "Mastering Your Sales"  dapat dimanfaatkan untuk membimbing rakan kongsi yang bersama team Cikgu Mimi.

Ayuhhhhh, bangun dengan Cikgu Mimi bersama team CDM Salleha Roslan yang awesome. Jommm buat sales juta-juta. 

#BisnesBermentor
#ProjekBerjasaSambilMerasa
#SHOMBatuCaves
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Latest Pin

 
Copyright © 2018 Harmimi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.